KOOP JE DROOMHUIS MET DE JUISTE HYPOTHEEK

De Adviseurs helpen je graag de zoektocht naar je droomhuis succesvol te laten verlopen. Het kopen van een huis is een spannend proces, en wij kunnen je daar van begin tot eind bij assisteren. Eerst brengen we in kaart wat je financiële mogelijkheden zijn, zodat je weet naar welke huizen je kan gaan kijken. Als je een huis hebt gevonden dat je graag wil kopen, helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte hypotheekvorm. Ook vergelijken we het aanbod van de verschillende hypotheekverstrekkers, om zo de laagste rente en de beste voorwaarden voor je te vinden. Vervolgens vragen we de hypotheek voor je aan en onderhouden we al het contact met de bank, de notaris en de makelaar, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

De Adviseurs weten veel van de huizenmarkt in Zwanenburg en omstreken. Ook zijn we goed op de hoogte van de Amsterdamse huizenmarkt, en we kunnen je daarom helpen met alle dingen die komen kijken bij het kopen van een huis in Amsterdam, zoals bijvoorbeeld VvE’s en erfpacht. Als je je eerste huis koopt bekijken wij verder altijd of je in aanmerking komt voor een starterslening. Ook is altijd snel bekend of je hypotheek goedgekeurd wordt.

 

Kortom: we nemen je al het papierwerk uit handen en begeleiden je tijdens het gehele traject tot aan de dag waarop je de sleutel van je nieuwe huis krijgt.

Up-to-date hypotheek

Een hypotheek voor het leven? Daar geloven De Adviseurs niet in. Een hypotheek moet aansluiten op je wensen en toegesneden zijn op je persoonlijke situatie. Lagere rentes, gestegen huizenprijzen, nieuwe hypotheekvormen en veranderingen in je persoonlijke situatie kunnen ervoor zorgen dat de hypotheek die je ooit afgesloten hebt, niet meer de meest geschikte hypotheek voor je is. Wij kunnen je hierover adviseren, en ervoor zorgen dat je hypotheek up-to-date blijft. Als dat voordeliger is, kunnen we je hypotheek altijd voor je aanpassen of oversluiten.